Setcard van een model

Een portfolio is onmisbaar voor een model, maar tegenwoordig wordt er ook van je verwacht dat je als model een setcard hebt. Maar wat is dat precies en wat moet er op staan? Een setcard is eigenlijk het visitekaartje van een model. Door het gebruik van een setcard kan een opdrachtgever in een oogopslag zien met wie hij/zij te maken heeft en welke ervaring je hebt.

Wat staat er allemaal op een setcard van een model?

Op de setcard van een model voldoet in ieder geval aan de volgende voorwaarden:

  • A5 formaat;
  • bevat de mooiste foto's uit je portfolio;
  • je naam, maten en leeftijd.

De indeling van een setcard kun je in principe zelf bepalen. Zo kun je er voor kiezen om op de voorkant een close-up van jezelf te zetten en op de achterkant je naam, je maten en leeftijd samen met nog een paar kleinere foto's. Ook zou je verschillende setcards in diverse stijlen kunnen laten drukken, zodat je je visitekaartje kan aanpassen aan de stijl die een opdrachtgever zoekt.

Een setcard laten maken bij Models INC International Nederland

Het is belangrijk dat een setcard er professioneel uitziet. Je wil immers een goede indruk op een opdrachtgever maken en met een amateuristisch setcard doe je dat zeker niet. Om een goede visitekaartje te maken, zijn foto's erg belangrijk. Bij Models INC International Nederland kun je terecht voor het maken van foto's voor op een setcard. Wij werken samen met professionele fotografen, visagisten en hairstylisten, die, door hun jarenlange ervaring, je precies kunnen vertellen hoe je foto's eruit moeten komen te zien. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons voor meer informatie over een setcard voor een model laten maken.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa