Glamour fotoshoot

Bij de glamour fotoshoot van Models INC International NL ervaar je hoe het is om een model te zijn. Toch hoef je niet perse een model te zijn om deze fotoshoot te boeken. Bij ons is iedereen namelijk van harte welkom. Daarnaast geven wij professionele begeleiding aan al onze klanten. Zo nemen we voor de fotoshoot ruim de tijd, zodat je zeker weet dat de foto's er fantastisch uit komen te zien. Ook is het bij ons mogelijk om een glamour fotoshoot met visagie te boeken.

Wat is een glamour fotoshoot?

Er worden verschillende definities gebruikt om uit te leggen wat een glamour fotoshoot is. Hou hier dus rekening mee wanneer je een glamour fotoshoot boekt. Het kan zijn dat een bepaalde fotograaf goedkoper is, maar deze biedt misschien niet hetzelfde als dat wij doen. Bij Models INC International NL wordt er tijdens een glamour fotoshoot extra aandacht aan kleding en make-up besteed. Zo werken wij samen met professionals, zodat wij ook zeker weten dat de foto's perfect zullen zijn. Ook zijn deze fotoshoot wat uitgebreider dan wanneer normale foto's gemaakt worden. Zo kun je verschillende poses oefenen en van outfit veranderen.

Glamour fotoshoot met visagie

Bij Models INC International NL kun je ook een glamour fotoshoot met visagie boeken. Wij werken samen met professionele haarstilisten en visagisten. Voordat de foto's gemaakt worden, bekijken zij samen met jou welke make-up en haarstijl je precies voor deze fotoshoot wil hebben.  Wil je meer over de mogelijkheden omtrent de glamour fotoshoot weten? Neem dan contact met ons op.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa