Beoordeeld met
9.4

Bij de glamour fotoshoot van Models INC International NL ervaar je hoe het is om een model te zijn. Toch hoef je niet perse een model te zijn om deze fotoshoot te boeken. Bij ons is iedereen namelijk van harte welkom. Daarnaast geven wij professionele begeleiding aan al onze klanten. Zo nemen we voor de fotoshoot ruim de tijd, zodat je zeker weet dat de foto's er fantastisch uit komen te zien. Ook is het bij ons mogelijk om een glamour fotoshoot met visagie te boeken.

Wat is een glamour fotoshoot?

Er worden verschillende definities gebruikt om uit te leggen wat een glamour fotoshoot is. Hou hier dus rekening mee wanneer je een glamour fotoshoot boekt. Het kan zijn dat een bepaalde fotograaf goedkoper is, maar deze biedt misschien niet hetzelfde als dat wij doen. Bij Models INC International NL wordt er tijdens een glamour fotoshoot extra aandacht aan kleding en make-up besteed. Zo werken wij samen met professionals, zodat wij ook zeker weten dat de foto's perfect zullen zijn. Ook zijn deze fotoshoot wat uitgebreider dan wanneer normale foto's gemaakt worden. Zo kun je verschillende poses oefenen en van outfit veranderen.

Glamour fotoshoot met visagie

Bij Models INC International NL kun je ook een glamour fotoshoot met visagie boeken. Wij werken samen met professionele haarstilisten en visagisten. Voordat de foto's gemaakt worden, bekijken zij samen met jou welke make-up en haarstijl je precies voor deze fotoshoot wil hebben.  Wil je meer over de mogelijkheden omtrent de glamour fotoshoot weten? Neem dan contact met ons op.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl