Fotoshoot met visagie en hairstyling

Wanneer je een professionele of gewoon mooie foto van jezelf wil, dan is het belangrijk dat alles er perfect uitziet. Models INC International NL werkt samen met professionele visagisten en haarstilisten. Door hun ervaring weten zij precies welke make-up en haar bij welke gezicht past. Ook kunnen zij advies geven wanneer jij een foto in een bepaalde stijl wil.

Foto's van jezelf met visagie en hairstyling?

De fotoshoot met visagie en hairstyling van Models INC International NL gaan als volgt te werk. Voor de fotoshoot ga je samen met onze visagist en haarstilist bekijken welke make-up en haarstijl het beste bij jou en de fotoshoot past. Wanneer dit is besloten, dan wordt je haar en make-up gedaan en worden de foto's gemaakt. Wil je meer over onze fotoshoot met visagie en hairstyling weten? Neem dan contact met ons op.

Laat je haar stijlen voor een fotoshoot met visagie

Hoe je haar en make-up gedaan worden, is afhankelijk van voor welke fotoshoot je kiest. Bij basic make-up wordt bijvoorbeeld alleen de oneffenheden weggewerkt. Ook het haar wordt vrij simpel gehouden. Hierdoor komt de foto er vrij naturel uit te zien. Daarentegen wordt er bij een glamour fotoshoot niet alleen oneffenheden weggewerkt, maar wordt je gezicht ook zo opgemaakt dat je sterke punten, zoals bijvoorbeeld je ogen, eruit springen. Ook wordt je haar uitbundiger opgedaan. Onze professionele visagisten en haarstilisten weten precies welke stijl bij welke fotoshoot past en kunnen dit perfect combineren met hoe jij er uitziet. Wil je dus foto's in een specifieke stijl, dan is het slim om onze fotoshoot met visagie en hairstyling te boeken.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa