Beoordeeld met
9.4

Wanneer je net begint als model, dan is het belangrijk dat je een portfolio met goede foto's hebt. Belangrijk is dat je deze foto's laat maken door een professional, omdat zij precies weten welke eisen een modellenbureau aan een portfolio stelt. Bij Model INC International NL kun je voor modelfotografie terecht. Al onze fotoshoot worden door professionle fotografen met ervaring in het modellenvak verzorgd. Zo weet je zeker dat je portfolio ook professionele foto's bevat. Wil je meer weten over een fotoshoot als model? Neem dan contact met ons op.

Modelfotografie: voor wie?

Wij maken geen onderscheid tussen modellen die al een aantal jaren aan de weg timmeren of iemand die voor het eerst voor de camera staat. Bij Models INC International NL is iedereen welkom. Juist modellen die net beginnen, geven wij extra begeleiding om ze alles over de modewereld te leren. Ook als je geen model bent of wilt worden, maar gewoon professionele foto's van jezelf wilt, kun je bij ons een fotoshoot als model komen doen. Daarnaast vinden wij ook dat modellenwerk niet leeftijdsgebonden is of dat je een bepaalde lengte en gewicht moet hebben. Kortom, iedereen kan bij ons terecht voor modelfotografie.

Wat kun je bij fotoshoot als model verwachten?

Bij Models INC International NL heb je de keuze uit verschillende soorten fotoshoots. Wat je dus kunt verwachten, is afhankelijk van waar je voor kiest. Wil je bijvoorbeeld een portretfoto laten maken, dan moet je vooral aan verschillende gezichtsuitdrukkingen werken, terwijl je bij een fashion fotoshoot ook nog op de poses die je aanneemt, moet letten. Daarnaast moet je voor je fotoshoot als model er natuurlijk ook professioneel uitzien. Haar en make-up zijn dan ook erg belangrijk. Models INC International NL werkt samen met visagisten en haarstilisten, zodat je zeker weet dat je foto's er ook professioneel uitzien.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl