Beoordeeld met
9.4

Als model is het belangrijk dat je verschillende soorten fotoshoots kunt doen. Bij Models INC International NL kun je verschillende soorten foto's laten maken om je portfolio compleet te maken. Zo kun je ook een fashion fotoshoot bij ons boeken.

Wat is een fashion fotoshoot?

Zoals als de naam eigenlijk al een beetje weggeeft, draait het bij een fashion shoot vooral om de kleding, die moet namelijk op de mooiste mogelijke manier getoond worden. Dit is vooral belangrijk bij een commerciële fashion foto voor bijvoorbeeld Wehkamp of Zalando, want deze kleding moet natuurlijk wel verkocht worden. Ook de sfeer en locatie van een foto is erg belangrijk. Die moet natuurlijk wel bij de kledingstijl passen. Zo wil je niet dat een fashion fotoshoot voor zomerkleding in een winterlandschap gehouden wordt. Dit is natuurlijk logisch, maar zelfs de kleine details kunnen de sfeer van een fashion fotoshoot verpesten. Ook is het belangrijk om verschillende poses die de kleding optimaal laten zien, te leren. De hiervoor genoemde punten zijn erg belangrijk om op te letten wanneer je een perfecte fashion foto wil. Bij Models INC International NL wordt je tijdens de fashion van begin tot eind begeleid om dit ook mogelijk te maken.

Fashion fotoshoot met visagie en hairstyling

Make-up en visagie kun je gebruiken om een bepaalde sfeer bij een foto te creëren. Wanneer een fashion shoot op het strand plaatsvindt, dan is het slim om je make-up en haar simpel te houden, terwijl wanneer je galakleding fotografeert, dan kun je qua make-up en haar helemaal los gaan. Welke make-up en visagie bij welke kledingstijl hoort, is lastig te bepalen daarom is het slim om professionals in te schakelen wanneer je een professionele fashion foto wil. Models INC International NL werkt samen met verschillende visagisten en haarstilisten, zodat je de perfecte foto krijgt. Wil je meer informatie over onze fashion shoot? Neem dan contact met ons op.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl