Beoordeeld met
9.4

Wanneer je een fotoshoot gaat doen, dan is het natuurlijk belangrijk dat je make-up er goed uitziet. Models INC International NL heeft daarom een paar belangrijke fabels en tips voor je op een rijtje gezet, zodat je zeker weet dat tijdens de fotoshoot je make-up er perfect uitziet. Mocht je na het lezen van deze tips toch nog niet helemaal zeker zijn over hoe je make-up wil doen, dan is het bij Models INC International NL ook mogelijk om een fotoshoot met visagie te boeken. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Make-up fotoshoot fabels

Wanneer je online gaat zoeken voor advies over make-up voor een fotoshoot, dan zul je verschillende tips vinden. Een daarvan is dat je zware make-up op zou moeten doen, omdat door de flitser 50% van je make-up wegvalt. Dit is echter niet het geval. Je moet wel iets meer make-up gebruiken dan dat je normaal gesproken zou doen, maar niet te veel. Twijfel je over hoeveel make-up je moet op doen? Dan kun je je tijdens de fotoshoot ook door een van onze professionele visagisten laten adviseren.

Make-up fotoshoot tips

Bij een fotoshoot is het belangrijk dat je gezicht er egaal uitziet. Daarom moet de basis goed zijn. Gebruik matte producten. Deze zorgen ervoor dat het licht van de flits niet reflecteert. Bij producten die glitter of glans bevatten, is dit namelijk wel het geval. Wanneer een fotoshoot langer dan een uur duurt, dan is het verstandig om foundation op te doen. Hierdoor blijft je make-up voor je fotoshoot langer zitten. Kies ook een foundation die meer dekking heeft dan diegene die je normaal gesproken gebruikt. Probeer alle make-up ook eerst even uit en maak dan een foto van jezelf met flits, dan weet je hoe het eruit ziet. Ook kun je je natuurlijk door een van onze visagisten laten adviseren wat het beste bij jou gezicht past.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl