Fotoshoot tips

Als je een fotoshoot hebt, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Sommigen hiervan zijn logisch, andere weer niet daarom heeft Models INC International NL een paar handige fotoshoot tips op een rijtje gezet. Wij kunnen je natuurlijk ook helpen met de voorbereiding voor je fotoshoot. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Houding

Voor een fotoshoot is het slim om verschillende poses te oefenen. Probeer dit voor de spiegel te doen, zodat je zelf ook weet hoe ze er uit zien. Hetzelfde geldt voor gezichtsuitdrukkingen. Een bijkomend voordeel is dat wanneer je poses en uitdrukkingen oefent je tijdens het maken van de foto's zelfverzekerder voor de camera zult staan. Een andere belangrijke punt voor fotoshoot tips is om altijd te luisteren naar aanwijzingen die de fotograaf en stylist geven.

Kleding

Wanneer je kleding uitzoekt voor je fotoshoot, dan is het belangrijk dat je een outfit kiest waar je je prettig in voelt. Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je in je joggingbroek moet hijsen. Daarnaast is het slim om iets aan te trekken wat je figuur goed laat uitkomen. Ook is het verstandig om verschillende outfits mee te nemen. Zo heb je meerdere keuzes tijdens de fotoshoot. Let er verder op dat kleding gestreken is en of er geen pluisje, haren, labels, draadjes of gaten te zien zijn. Kortom, dat je kleding er netjes uitziet. Dit geldt ook voor sieraden: zorg dat de sluiting niet zichtbaar op de foto is.

Uiterlijke verzorging

Het is natuurlijk belangrijk dat je er voor een fotoshoot verzorgd uitziet. Logisch natuurlijk, maar we hebben toch een paar dingen voor je op een rijtje gezet waar je misschien niet meteen aan denkt. Zo moeten er voor zorgen dat je nagels, ook je teennagels, er netjes uitzien. Ook is het verstandig om voor een fotoshoot je tanden te poetsen en van te voren niets te eten wat aan je tanden kan blijven plakken of wat tussen je tanden kan blijven zitten. Verder is het belangrijk dat wanneer je je eigen make-up doet je ook extra make-up meeneemt, zodat je het kan bijwerken, mocht dat nodig zijn.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa