Beoordeeld met
9.4

Een goede portretfoto is een belangrijk onderdeel van je portfolio wanneer je model bent. Bij Models INC International NL kun je een portret fotoshoot, met of zonder visagie en hairstyling, boeken. Zo weet je zeker dat je portretfoto's krijgt, die een perfecte aanvulling op je portfolio zijn. Ook als je geen model bent, kun je bij ons terecht voor een portret fotoshoot.

Portret fotoshoot tips

Om de mooiste en interessantste portretfoto's te krijgen, is afwisseling belangrijk. Zo hoef je niet altijd recht in de camera te kijken. Dit is leuk voor familiefoto's, maar voor een professionele portretfoto hoeft dit niet perse. Juist wanneer je niet in de camera kijkt kunnen er hele interessante foto's ontstaan. Hetzelfde geldt voor de manier waarop je je hoofd houdt en de manier waarop je kijkt. Probeer hier ook in te variëren. Het is verstandig om verschillende poses en uitdrukkingen een aantal keer voor de spiegel te oefenen, voordat je een portretfoto laat maken. Zo kun je zelf zien hoe het er uit ziet en zal het op de dag zelf een stuk makkelijker gaan. Vind je het lastig om te beslissen welke uitdrukking het mooist op de foto zal zijn? Dan kun je tijdens de portret fotoshoot ook aan onze fotografen advies vragen.  

Portret fotoshoot make-up

Wanneer je een portretfoto laat maken, dan is make-up een belangrijk gedeelte van de foto. Omdat er bij een portretfoto flink ingezoomd wordt, is het belangrijk dat dit er ook echt perfect uitziet, want ieder foutje zie je. Zolang je make-up goed zit, kun je eigenlijk voor ieder make-up stijl kiezen. Of je nu smokey eyes wil of iets natuurlijker; bij een portretfoto kan het in principe allemaal. Om er zeker van te zijn dat je make-up tijdens de fotoshoot er perfect uit blijft zien, kun je bij Models INC International NL ook een portret fotoshoot met visagie en hairstyling boeken. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl