Model worden in Arnhem

Modellen uit Arnhem zijn ook welkom bij ons. Daarbij organiseren wij regelmatig modellenworkshops in Arnhem. In Arnhem ligt immers de modefabriek van Nederland, alle fashion is daar het eerst te verkrijgen. Model Included is een modellenbureau met een eigen model opleiding. Wij trainen zowel ervaren als onervaren modellen en helpen ze daarna aan werk. Lijkt het je leuk om model te worden en woon jij in Arnhem? Lees dan vooral verder!

Onze model opleiding

Ben jij beginnend model en wil je graag alles leren van het vak? Dan zit je bij ons goed. Wij verzorgen een complete modellenworkshop. De opleiding bevat een visagie workshop zodat je jezelf kunt opmaken, een catwalk opleiding zodat je ook goed leert catwalk lopen, een workshop zelfvertrouwen zodat je vol zelfvertrouwen een show loopt en een fotoshoot. Dit alles wordt verzorgd door Models Included: een modellenbureau dat actief is door het hele land. Wij van Models Included organiseren een paar keer per jaar een workshop in het buitenland. Zo leert een model:

  • Praktijkervaring op doen;
  • Omgaan met stress;
  • Omgaan met tijdsdruk;
  • Werken in een geheel andere omgeving en klimaat.

Contact opnemen?

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor de modelopleiding? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa