Beoordeeld met
9.4

Models Included is een modellenbureau waar je je ook vanuit Apeldoorn kan schrijven. Woon jij in Apeldoorn en lijkt het jou wel wat om model te worden, lees dan snel verder over hoe het model worden werkt.

Model opleiding Apeldoorn

Wij bieden ook model opleidingen aan in de buurt van Apeldoorn. Deze bestaan uit professionele begeleiding van professionals, trainingen en een professioneel portfolio en nog veel meer. Je leert ook hoe je het beste kunt communiceren, hoe je assertiever wordt en hoe castings in hun werk gaan.

Wij zijn op zoek naar!

  • Fashion modellen, hiermee bedoelen we een allround model dat inzetbaar is op de catwalk of als fotomodel
  • Lingerie modellen, wij zijn op zoek naar het perfecte figuur voor opdrachten als fotomodel, catwalk model of fashion model
  • Mannelijke modellen, natuurlijk zijn wij ook op zoek naar mannelijke modellen voor reclame shoots en catwalk opdrachten
  • Entertainment modellen, als entertainment model moet jij mensen kunnen vermaken. Het is de bedoeling dat jij bijvoorbeeld op een feestje een spontaan praatje maakt met de gasten en er exposant gekleed uitziet!
  • Promotie modellen, zijn hostessen of entertainment modellen die zorgen voor productpromotie. Ben jij enthousiast en heb jij een leuke uitstraling dan zoeken wij jou als promotie model
  • Speciale modellen, onder speciale modellen verstaan we tattoo modellen, volslanke modellen, fitness modellen, kleine modellen of dames modellen. Deze modellen hebben meestal net iets extra's

Vind jij een uitdaging in een van de bovenstaande categorieën? Meld je dan snel aan via het contactformulier en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

 

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl