Beoordeeld met
9.4

Models Included is een modellenbureau dat gevestigd is in Limburg. Tevens zijn wij veelal actief in Eindhoven en omstreken. Wij bieden de mogelijk om je gratis in te schrijven en wij bieden nieuwe modellen de mogelijk om een opleiding te volgen. Wij van Models Included beschikken over kundige vakmensen die jou goed kunnen begeleiden.

Model opleiding in de buurt

De meeste model opleidingen en modellenbureaus liggen in Amsterdam. Het is natuurlijk erg fijn als er een model opleiding en modellenbureau bij jou in de buurt ligt. Models Included is dan nu de oplossing, wij zijn actief door heel Nederland. Woon jij Eindhoven en omstreken en wil jij model worden? Meld je dan nu aan bij Models Included. Een modellenbureau bij jou in de buurt is erg handig. Je zult veel vaker gevraagd worden als je dichtbij woont, dan wanneer je verder van het modellenbureau af woont. Je bent niet veel tijd kwijt met reizen, waardoor je je helemaal kunt focussen op je opdracht. Tevens kunnen je ouders, familie en vrienden gemakkelijk, zonder al te veel te reizen, komen kijken naar jou!

Inschrijven

Zie jij het helemaal zitten om model te worden en woon jij in Eindhoven? Schrijf je dan nu in via het contactformulier.

 

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl