Beoordeeld met
9.4

Wil jij model worden? Wij, van Models IncludedL zijn opzoek naar modellen in de regio Rotterdam. Ook hebben wij een model opleiding in Rotterdam. Models Included is een modellenbureau dat actief is door heel Nederland en nu ook in Rotterdam. Wij trainen en vormen onze modellen binnen onze opleiding, zodat ze na de opleiding geheel klaar zijn om de modellenwereld in te gaan.

Model opleiding

De model opleiding:

  • Duurt 1 dag
  • Is in je eigen woonplaats
  • Biedt training voor de functies fotomodel, catwalk model, fashion model, lingerie model, mannelijk model, entertainment model, promotiemodel, hostess, promo dame en/of presentator
  • Vormt o.a. jouw portfolio.

Je staat al in een modellenbestand voordat je begint als model. De model opleiding is inclusief een catwalk opleiding. Na de opleiding barst jij van zelfvertrouwen en zul jij weten hoe je opdrachten binnensleept!

Inschrijven modellenbureau

Als jou het leuk lijkt om model te worden, kun je je vrijblijvend aanmelden om te kijken of jij de persoon bent die wij zoeken. Dit is een unieke kans om te ontdekken of dit vak iets voor jou is. Je kunt je aanmelden bij dit modellenbureau door het contactformulier in te vullen of door contact op te nemen met +31 85 3016093. Bij de aanmelding is het van belang dat je een foto toevoegt. Het inschrijven bij Models Included in Rotterdam is volledig kosteloos en erg gemakkelijk, want je kunt je inschrijven vanuit je eigen kamer door middel van het contactformulier. Na inschrijving zul je een datum ontvangen voor de modellenworkshop.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl