Model opleiding in Zwolle

Model opleiding Zwolle is onderdeel van het modellenbureau Models Included. Modellenbureau Models Included verzorgt door heel Nederland opleidingen. Na het volgen van de opleiding te hebben gevolgd, ben je vaak al in staat om mee te doen aan verschillende shows.

De model opleiding

De volledige opleiding bevat onder andere een catwalk opleiding, waarbij een startend model leert hoe je catwalk moet lopen. Maar de opleiding bevat ook een eigen visagie workshop en een professionele fotoshoot. Deze workshop is een aanwinst voor ieder model. Sommige klanten vragen voor modellen die zichzelf kunnen opmaken, dit is de reden dat wij in onze model opleiding een visagie workshop geven.

Hoe kan ik me inschrijven bij dit modellenbureau?

Iedereen kan zich aanmelden bij dit modellenbureau. Models Included is er voor de onervaren modellen, maar ook voor modellen met ervaring. Wil jij in één jaar klaargestoomd worden voor model in Zwolle? Schrijf je dan nu gratis in bij ons modellenbureau Models Included.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa