Beoordeeld met
9.4

Model opleiding Zwolle is onderdeel van het modellenbureau Models Included. Modellenbureau Models Included verzorgt door heel Nederland opleidingen. Na het volgen van de opleiding te hebben gevolgd, ben je vaak al in staat om mee te doen aan verschillende shows.

De model opleiding

De volledige opleiding bevat onder andere een catwalk opleiding, waarbij een startend model leert hoe je catwalk moet lopen. Maar de opleiding bevat ook een eigen visagie workshop en een professionele fotoshoot. Deze workshop is een aanwinst voor ieder model. Sommige klanten vragen voor modellen die zichzelf kunnen opmaken, dit is de reden dat wij in onze model opleiding een visagie workshop geven.

Hoe kan ik me inschrijven bij dit modellenbureau?

Iedereen kan zich aanmelden bij dit modellenbureau. Models Included is er voor de onervaren modellen, maar ook voor modellen met ervaring. Wil jij in één jaar klaargestoomd worden voor model in Zwolle? Schrijf je dan nu gratis in bij ons modellenbureau Models Included.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl