Inschrijven modellenbureau in Tilburg

Models Included is een modellenbureau dat op zoek is naar jou. Wij van Models Included verzorgen model opleidingen in heel Nederland, waaronder in de buurt van Tilburg. Wil jij model worden? Schrijf je dan nu in voor de model opleiding van Models Included. Dit is de allround modellenworkshop die jou klaar stoomt voor de modellenwereld.

Model opleidingen van Models Included

Wij bieden een allround modellen opleiding aan in de buurt van Tilburg. Bij ons leer je onder andere hoe je zelfvertrouwen opbouwt, hoe je opdrachten binnen sleept en nog veel meer. Tevens hebben wij een catwalk opleiding, een visagiecursus en een professionele fotoshoot in ons pakket.

Interesse?

Heb je interesse in de model opleiding, stuur dan een bericht via de contactpagina.  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. Wil je je meteen inschrijven als model voor de model opleiding? Dat kan ook! Meld je dan aan als model bij Models Included en upload daarbij minimaal één foto van jezelf.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa