Beoordeeld met
9.4

Models Included is een modellenbureau dat op zoek is naar jou. Wij van Models Included verzorgen model opleidingen in heel Nederland, waaronder in de buurt van Tilburg. Wil jij model worden? Schrijf je dan nu in voor de model opleiding van Models Included. Dit is de allround modellenworkshop die jou klaar stoomt voor de modellenwereld.

Model opleidingen van Models Included

Wij bieden een allround modellen opleiding aan in de buurt van Tilburg. Bij ons leer je onder andere hoe je zelfvertrouwen opbouwt, hoe je opdrachten binnen sleept en nog veel meer. Tevens hebben wij een catwalk opleiding, een visagiecursus en een professionele fotoshoot in ons pakket.

Interesse?

Heb je interesse in de model opleiding, stuur dan een bericht via de contactpagina.  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. Wil je je meteen inschrijven als model voor de model opleiding? Dat kan ook! Meld je dan aan als model bij Models Included en upload daarbij minimaal één foto van jezelf.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl