Model worden in Amsterdam

Amsterdam is natuurlijk dé fashion stad van Nederland. Amsterdam is in het bezit van de beste modeschool van Nederland en is daarom ook de bruisende stad voor nieuwe modellen. Scouts zijn ook vaak te vinden in Amsterdam. Wil jij graag model worden? Bij Models Included zijn we niet alleen op zoek naar modellen met maatje 34, we zijn ook op zoek naar gewone alledaagse mensen. Models Included zoekt verschillende soorten modellen: vrouwen, mannen, kinderen, fotomodellen en nog veel meer.

Model opleiding van Models Included

Ben je nog geen model maar zou je dat graag willen worden? Dan kun je onze model opleiding volgen. Wij zullen je na deze opleiding opnemen in ons modellenbestand en de bemiddeling met opdrachtgevers ook op ons nemen, zodat je je daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken. Tijdens de opleiding leer je:

  • Zelfvertrouwen opbouwen
  • Je krijgt trainingen in assertiviteit
  • Je leert beter te communiceren
  • Je krijgt een catwalk opleiding
  • We leren je hoe je mode presenteert
  • Hoe je een goede eerste indruk achterlaat
  • Hoe castings in hun werk gaan
  • Hoe je je make-up moet aanbrengen
  • Hoe je poseert voor de camera

Tevens zorgen wij dat je goede begeleiding krijgt van professionals, trainingen en je wordt de gelukkige bezitter van een professioneel portfolio.

Aanmelden bij het modellenbureau

Ben jij lekker spontaan en ligt de camera jou wel? En lijkt jou model zijn leuk? Geef je dan op voor de model opleiding van Models Included. Inschrijven bij ons modellenbureau is helemaal gratis.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa