Model worden in Heerlen

Models Included heeft zijn wortels in Limburg. We zijn dan ook een van de grote model opleidingen in Heerlen. De meeste modellenbureaus liggen in de randstad of zijn gevestigd in het buitenland. Jouw modellen opleiding die start in Heerlen, is natuurlijk de uitkomst! Wanneer er evenementen zijn in Heerlen of omstreken zoeken wij natuurlijk het liefst modellen uit deze regio, vandaar dat wij op zoek zijn naar jou.

Model opleiding

De model opleidingen van Models Included zijn volledig verzorgd. De duur van de opleiding is een dag. Wanneer je deze opleiding hebt afgerond, heb je alle basis kennis en kunde die je nodig hebt voor modellenwerk. Je zult meer zelfvertrouwen opbouwen, je kunt catwalk lopen en tijdens de opleiding krijg je professionele begeleiding. Tevens bieden wij jou ook een visagie workshop aan, zodat je jezelf kunt opmaken. Nadat je de opleiding hebt afgerond beschik je over een eigen portfolio en ben je ingeschreven in ons modellenbestand.

Models Included

Wij van Models Included helpen jou graag om model te worden in Heerlen. Omdat wij met de tijd mee gaan en zo veel mogelijk tijd over willen houden voor onze modellen, zijn wij een online casting en modellenbureau. Bij ons kun je je dan ook online aanmelden voor het modellenbureau. Het enigste vereiste is dat je één, het liefst, twee foto's van jezelf meestuurt bij je inschrijving voor ons modellenbureau. Hierna zullen wij zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa