Beoordeeld met
9.4

Models Included heeft zijn wortels in Limburg. We zijn dan ook een van de grote model opleidingen in Heerlen. De meeste modellenbureaus liggen in de randstad of zijn gevestigd in het buitenland. Jouw modellen opleiding die start in Heerlen, is natuurlijk de uitkomst! Wanneer er evenementen zijn in Heerlen of omstreken zoeken wij natuurlijk het liefst modellen uit deze regio, vandaar dat wij op zoek zijn naar jou.

Model opleiding

De model opleidingen van Models Included zijn volledig verzorgd. De duur van de opleiding is een dag. Wanneer je deze opleiding hebt afgerond, heb je alle basis kennis en kunde die je nodig hebt voor modellenwerk. Je zult meer zelfvertrouwen opbouwen, je kunt catwalk lopen en tijdens de opleiding krijg je professionele begeleiding. Tevens bieden wij jou ook een visagie workshop aan, zodat je jezelf kunt opmaken. Nadat je de opleiding hebt afgerond beschik je over een eigen portfolio en ben je ingeschreven in ons modellenbestand.

Models Included

Wij van Models Included helpen jou graag om model te worden in Heerlen. Omdat wij met de tijd mee gaan en zo veel mogelijk tijd over willen houden voor onze modellen, zijn wij een online casting en modellenbureau. Bij ons kun je je dan ook online aanmelden voor het modellenbureau. Het enigste vereiste is dat je één, het liefst, twee foto's van jezelf meestuurt bij je inschrijving voor ons modellenbureau. Hierna zullen wij zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl