Beoordeeld met
9.4

Bij Models Included staat de vorming van een model centraal. Een model is pas klaar voor de modellenwereld wanneer deze een goede training heeft gevolgd. Ben jij enthousiast en wil je model worden dan ben je bij Models Included aan het juiste adres. Wij geven opleidingen en cursussen door heel Nederland waaronder ook in de omgeving van Utrecht. Een onervaren model is bij ons aan het juiste adres maar ook een model met ervaring kan bij Models Included terecht!

Model opleiding in de buurt van Utrecht

De benodigde trainingen en opleidingen bieden wij. Wij bieden voor jou als model een modellenworkshop met verschillende onderdelen, waaronder:

  • Workshop zelfvertrouwen
  • Workshop visagie
  • Catwalk opleiding
  • Professionele fotoshoot

Ik wil me aanmelden!

Zie jij een opleiding tot model wel zitten dan kun je je inschrijven door middel van het contactformulier of door te bellen naar +31 85 3016093. Wij bieden deze opleiding ook aan voor mannelijke, kind en volslanke modellen.

 

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl