Models Included modellenbureau

Bij Models Included staat de vorming van een model centraal. Een model is pas klaar voor de modellenwereld wanneer deze een goede training heeft gevolgd. Ben jij enthousiast en wil je model worden dan ben je bij Models Included aan het juiste adres. Wij geven opleidingen en cursussen door heel Nederland waaronder ook in de omgeving van Utrecht. Een onervaren model is bij ons aan het juiste adres maar ook een model met ervaring kan bij Models Included terecht!

Model opleiding in de buurt van Utrecht

De benodigde trainingen en opleidingen bieden wij. Wij bieden voor jou als model een modellenworkshop met verschillende onderdelen, waaronder:

  • Workshop zelfvertrouwen
  • Workshop visagie
  • Catwalk opleiding
  • Professionele fotoshoot

Ik wil me aanmelden!

Zie jij een opleiding tot model wel zitten dan kun je je inschrijven door middel van het contactformulier of door te bellen naar +31 84 8720422. Wij bieden deze opleiding ook aan voor mannelijke, kind en volslanke modellen.

 

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa