Beoordeeld met
9.4

Models Included is gevestigd in Limburg. Een modellenbureau dichterbij kan gewoon niet. Models Included is dan ook een van de weinige die een model opleiding verzorgd in de buurt van Weert. Ben je al model of zou je graag model willen worden, schrijf je dan in voor onze model opleiding in de buurt van Weert.

Modellen opleiding

De opleiding tot model is ook voor de modellen die zich willen ontwikkelen voor allround model. Een goede catwalk opleiding is een must om succesvol te worden in de modellenwereld. Onze modellenworkshops bestaan daarom uit een catwalktraining, een visagiecursus en een professionele fotoshoot. Tijdens deze workshops leer je:

  • De Klassieke loop
  • Houding
  • Draaien
  • Choreografie
  • Kledingpresentatie
  • Visagie
  • Fotoshoot

De lessen worden verzorgd door vakbekwame docenten die zelf werkzaam zijn in de praktijk.  De docente catwalk leert jou een perfecte combinatie te maken tussen uitstraling en de techniek.

Snel en eenvoudig inschrijven

Voor de model opleiding in de buurt van Weert bij Models Included, kun je je gemakkelijk en snel inschrijven. Inschrijven bij dit modellenbureau is geheel gratis. Iedereen is welkom en je zit  nergens aan vast. Iedereen is welkom: van mannelijke modellen tot jonge talenten zonder ervaring, iedereen die model wilt worden is welkom! Inschrijven is mogelijk door middel van het contactformulier.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl