Beoordeeld met
9.4

Ook jij kunt nu deelnemen aan een model opleiding in Amersfoort. Models INC-Int NL is het eerste modellenbureau waar jij een model opleiding kunt doen in Amersfoort. Binnen 1 jaar wordt jij klaargestoomd voor de modellenwereld en weet jij alles van het vak. De model opleiding is niet alleen voor vrouwelijke modellen, ben jij een man dan ben je ook van harte welkom!

Model opleiding vol zelfvertrouwen

Wil jij altijd al model worden maar weet je niet of je het wel aan durft? Dan biedt onze model opleiding dé oplossing. Veel jonge mensen zijn erg onzeker, daarom biedt ons modellenbureau Models Included een model opleiding aan waarin assertiviteit en zelfvertrouwen centraal staan. Tijdens de modellen workshop leer je alle ins en outs van het vak zoals catwalk lopen, poseren, visagieworkshop en meer. Deze opleiding leert je ook hoe je meer zelfvertrouwen kunt opbouwen. Bij Models Included is het ook mogelijk om een model workshop in het buitenland te volgen. Hierbij moet je denken aan steden zoals Ibiza, London, Parijs en Barcelona.

Lijkt jou dat wel wat een model opleiding? Of vind het je leuk om een van de workshops te volgen? Schrijf je dan bij ons in!

Inschrijven voor het modellenbureau?

Ben je al model dan kun je je natuurlijk ook aanmelden bij Models Included, wij hebben een breed werkveld van lingeriemodel tot promotiemodellen.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl