Model worden in Amersfoort

Ook jij kunt nu deelnemen aan een model opleiding in Amersfoort. Models INC-Int NL is het eerste modellenbureau waar jij een model opleiding kunt doen in Amersfoort. Binnen 1 jaar wordt jij klaargestoomd voor de modellenwereld en weet jij alles van het vak. De model opleiding is niet alleen voor vrouwelijke modellen, ben jij een man dan ben je ook van harte welkom!

Model opleiding vol zelfvertrouwen

Wil jij altijd al model worden maar weet je niet of je het wel aan durft? Dan biedt onze model opleiding dé oplossing. Veel jonge mensen zijn erg onzeker, daarom biedt ons modellenbureau Models Included een model opleiding aan waarin assertiviteit en zelfvertrouwen centraal staan. Tijdens de modellen workshop leer je alle ins en outs van het vak zoals catwalk lopen, poseren, visagieworkshop en meer. Deze opleiding leert je ook hoe je meer zelfvertrouwen kunt opbouwen. Bij Models Included is het ook mogelijk om een model workshop in het buitenland te volgen. Hierbij moet je denken aan steden zoals Ibiza, London, Parijs en Barcelona.

Lijkt jou dat wel wat een model opleiding? Of vind het je leuk om een van de workshops te volgen? Schrijf je dan bij ons in!

Inschrijven voor het modellenbureau?

Ben je al model dan kun je je natuurlijk ook aanmelden bij Models Included, wij hebben een breed werkveld van lingeriemodel tot promotiemodellen.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa