Beoordeeld met
9.4

Models Included is een modellenbureau met aan het hoofd Amanda Brandts. Amanda Brandts is zelf al meer dan 10 jaar actief in de modellenwereld en heeft dus genoeg ervaring. Models Included is ook actief in Den Bosch. Ben jij woonachtig in of rondom 's-Hertogenbosch en wil jij graag model worden, dan zijn wij van Models Included op zoek naar jou!

Wat houdt de model opleiding in?

De opleiding tot allround model bij Models Included duurt een dag. Je leert catwalk lopen, poseren en je leert hoe je met een perfect uitstraling voor de dag komt. Wanneer je de opleiding af hebt gerond, ben je in bezit van een dosis zelfvertrouwen, een eigen portfolio en ben jij helemaal klaar om de modellenwereld in te gaan. De opleiding bevat tevens een visagie workshop, zodat jij jezelf altijd goed kunt  presenteren. Models ncluded regelt alles voor je, zelfs de inschrijving bij ons modellenbureau.

Wat ik moet doen om model te worden?

Om model te worden, moet je je snel aanmelden voor onze modellenopleiding. Dit kan door je hier in te schrijven voor de model opleiding in de buurt van Den Bosch. De model opleiding wordt gegeven in Eindhoven. Je kunt je vrijblijvend aanmelden om te kijken of jij de persoon bent die wij zoeken. Iedereen is welkom, ook jonge talenten zonder ervaring! Voeg een leuke foto van jezelf toe en je inschrijving voor het modellenbureau kan worden voldaan. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

 

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl