Beoordeeld met
9.4

Geheel gratis inschrijven voor modellenbureau Models Included. Wil jij model worden en zoek je een modellenbureau bij jouw in de buurt? Dan is Models Included de oplossing voor jou. Models Included is actief in heel Nederland en dus ook in Den Haag.

Model worden bij Models Included

Wij zorgen voor het model management en de opleiding die je nodig hebt om allround model te worden. Je start met een portfolio en goede professionele begeleiding. Tijdens de workshop wordt jou geleerd hoe je catwalk moet lopen, hoe je jezelf kunt voorzien van make-up en zorgen wij ervoor dat jij stevig in je schoenen staat, voordat jij de catwalk opgaat. Models Included helpt je graag om jouw top als model te bereiken! Dit doen wij door jou te voorzien van persoonlijke begeleiding, training en bemiddeling.

Aanmelden modellenbureau

Wij zijn op zoek naar alle modellen van Nederland, naar echte mensen. Bij ons kun jefotomodel, catwalk model, lingeriemodel, promotie model, volslank model, hostess en veel meer worden. Lijkt jou dit wat? Schrijf je in bij Models Included. Inschrijven kan via het contactformulier, het enige wat je hiervoor nodig hebt is een foto van jezelf.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl