Autosalon babes

Autosalon babes zijn schaars geklede knappe vrouwen met een sexy uitstraling. Niet ordinair, maar juist met stijl. Omdat de éne autosalon de andere niet is, bieden wij ook zeer degelijke Autosalon Hostessen.

Tijdens het bekijken van de nieuwe modellen van auto's mag een Hostess of misschien zelfs een sexy autosalon babe niet ontbreken! Autosalon babes in combinate met een photowall behoort ook tot de mogelijkheden.  

Wil jij werken als autosalon babe??

Schrijf je nu kosteloos bij ons in!!! meld je snel aan of doe de online casting. Je hoort spoedig vanons of jij geschikt bent voor ons entertainment modellenbestand.

Bent u op zoek naar autosalon babes?

of andere entertainment modellen?! Neem vrijblijvend contact met ons op wij denken graag mee in uw concept en werken uw wensen uit tot  in de details.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa