Beoordeeld met
9.4

Autosalon babes zijn schaars geklede knappe vrouwen met een sexy uitstraling. Niet ordinair, maar juist met stijl. Omdat de éne autosalon de andere niet is, bieden wij ook zeer degelijke Autosalon Hostessen.

Tijdens het bekijken van de nieuwe modellen van auto's mag een Hostess of misschien zelfs een sexy autosalon babe niet ontbreken! Autosalon babes in combinate met een photowall behoort ook tot de mogelijkheden.  

Wil jij werken als autosalon babe??

Schrijf je nu kosteloos bij ons in!!! meld je snel aan of doe de online casting. Je hoort spoedig vanons of jij geschikt bent voor ons entertainment modellenbestand.

Bent u op zoek naar autosalon babes?

of andere entertainment modellen?! Neem vrijblijvend contact met ons op wij denken graag mee in uw concept en werken uw wensen uit tot  in de details.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl