Presentatoren

Presentatoren en presentatrices zijn onmisbaar in de evenementenwereld. Een presentatrice of presentator vermeld tijdens een modehow alle details van uw handel. Presentatoren prijzen met passie een nieuw product aan via een microfoon in uw winkel of beursstand. Ben jij presentator of presentatrice dan zoeken wij jou!! meld je snel aan via de contactpagina, en laat ons weten dat je presentator of presentatrice bent dan maken wij een plekje vrij in onze database.

Werken als presentator/ presentatrice?!

Wij zijn altijd op zoek naar presentatrices voor onze eigen organisaties maar ook om op te nemen in ons hostessen bestand. Lijkt het jou leuk om te werken voor Models Inc International Nl als presentator oftewel presentatrice neem vrijblijvend contact met ons op.

Op zoek naar een presentatoren? 

Bent op zoek naar een presentator, mannelijk of vrouwelijk! laat het ons weten via de contactpagina, dan stellen we onze presentatoren graag aan u voor.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa