Beoordeeld met
9.4

Presentatoren en presentatrices zijn onmisbaar in de evenementenwereld. Een presentatrice of presentator vermeld tijdens een modehow alle details van uw handel. Presentatoren prijzen met passie een nieuw product aan via een microfoon in uw winkel of beursstand. Ben jij presentator of presentatrice dan zoeken wij jou!! meld je snel aan via de contactpagina, en laat ons weten dat je presentator of presentatrice bent dan maken wij een plekje vrij in onze database.

Werken als presentator/ presentatrice?!

Wij zijn altijd op zoek naar presentatrices voor onze eigen organisaties maar ook om op te nemen in ons hostessen bestand. Lijkt het jou leuk om te werken voor Models Inc International Nl als presentator oftewel presentatrice neem vrijblijvend contact met ons op.

Op zoek naar een presentatoren? 

Bent op zoek naar een presentator, mannelijk of vrouwelijk! laat het ons weten via de contactpagina, dan stellen we onze presentatoren graag aan u voor.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl