Beoordeeld met
9.4

Promotiemodellen zorgen voor naamsbekendheid van een procuct, label, of event.De promotie modellen selecteren we samen met de klant en onze promomodels passen zich aan op ieder concept of  iedere doelgroep. Ook specifieke kostuums en/of aankleding kunnen wij verzorgen op aanvraag

Flyerteams

een flyerteam is een team van 2 of meerdere leuke vlotte promotors die gezamenlijk de stad bestormen om naamsbekendheid te geven aan een evenement of product. Natuurlijk mag een flyerteam niet als storend ervaren worden daarom zijn onze flyerteams gespecialiseerd in enthousiasme en heeft een flyerteam een leuk hippe uitstraling, aangepast op de wens van de klant. Ons flyerteam zorgt voor promotiecampagne op straat en plaatst flyers op drukbezochte plaatsen.  Een stukje postercampagne voeren door middel van een klein formaat poster op te hangen bij winkeliers mist de toestemming daartoe reikt natuurlijk is mogelijk in combinatie met de werkzaamheden van een flyerteam.

Werken als promo model?!

Wil jij werken als promotor, meld je dan nu bij ons aan vooor eeen persoonlijke kennismaking. Vul het contactformulier in en vermeld dat je graag wil werken in een flyerteam of als promotie model

Bent u op zoek naar een flyerteam??

Zoekt u een flyerteam of een promomodel voor uw event of ter promotie van eeen product?! Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl