Beoordeeld met
9.4

Onze lingerie modellen staan garant voor het beste van het beste. Ze beschikken over een getraind en slank lichaam waarbij de juiste rondingen worden geaccentueerd. Een lingerie model voldoet aan de juiste maten en lengte vereisten waardoor ze inzetbaar zijn voor verschillende opdrachten. Ze zijn zeer geschikt als foto- of catwalk model en zijn trots op hun werk als lingeriemodel. 

Het werken als  model in lingerie is geheel vrijwillig. Geen van onze modellen is verplicht om te werken als badmode- of lingeriemodel.

Heb jij de ambitie om model te worden?

Krijg jij vaak om je heen te horen dat modellenwerk echt iets voor jou is? Sta jij regelmatig in de sportschool en vind je het belangrijk om een slank en getraind lichaam te hebben? Misschien is lingerie model worden wel iets voor jou. Misschien heb je wel al ervaring met het model staan, maar wil je nu een andere tak in het modellenwerk betreden. Ook wanneer je nog geen ervaring hebt maar denkt het in je te hebben om lingeriemodel te worden ben jij bij ons welkom!

Een belangrijk aspect waar je als lingerie model over moet beschikken, is het hebben van zelfvertrouwen. Voor de camera moet je stralen en verschillende poses in lingerie durven aan te nemen. Ook tijdens een fashionshow waarbij je voor misschien wel honderden mensen loopt in lingerie moet je beschikken over de juiste uitstraling. Jij brengt de lingerie met volle trots over aan het publiek. Interesse? Schrijf je in!

Boek hier uw lingerie modellen!

Lingerie model gezocht? U bent bij Models Included aan het juiste adres. Het tonen van badkleding of lingerie aan het publiek vraagt naar prachtig uitziende modellen met een goed figuur. Voor uw opdrachten hebben wij professionele en ambitieuze modellen met een mooi en geproportioneerd figuur. Vol zelfvertrouwen zullen zij uw lingerielijn of badkleding doen promoten. Met onze lingerie modellen bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Uw collectie zal stralen op de catwalk en hierdoor goed worden overgebracht op het publiek! 

Heeft u interesse in een van onze modellen? Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl