Beoordeeld met
9.4

Onze candy girls zijn speciale modellen die worden gekleed in een leuk candy girl kostuum. Ze worden regelmatig ingezet op evenementen voor het uitdelen van onder andere snoepgoed. Een candygirl heeft een sexy maar stijlvolle en opvallende uitstraling waarmee ze op ieder event straalt. Kenmerkend van de candy girls is dat ze een vlotte en spontane babbel hebben waarmee ze de gasten van ieder feest kunnen vermaken. Hun dosis zelfvertrouwen en plezier in het werk straalt uit naar een geweldig aanzien en zet de toon voor een feest of event. 

Meld je aan als candy girl

Wil jij ook schitteren in een te gek kostuums als candy girl? meld je dan aan via ons aanmeldsysteem.

Boek onze bijzondere entertainment modellen

Wilt u van uw evenement een onvergetelijke ervaring maken? Boek dan een van onze candy girls voor het vermaken van uw gasten en het uitdelen van een lekkere traktatie. De hostesses werken in een prachtig candy girl kostuum en worden hiermee een eyecatcher op uw evenement of feest. Geheel naar eigen wensen kan het kostuum of de traktatie worden aangepast waardoor de candy girls perfect passen bij uw opdracht. Onze candy girl hostesses laten een blijvende indruk op uw gasten achter. 

Wilt u meer weten? Vraag naar alle mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op met Models Included via de website!

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl