Beoordeeld met
9.4

Mannelijke modellen zijn voor verschillende doeleinden inzetbaar.  Ze kunnen ingezet worden voor zowel reclame shoots, catwalk opdrachten en fashion gerichte boekingen. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor entertainment opdrachten en werkzaamheden zoals hosten of demonstrateur. 

Een mannelijk model wordt ook wel een Dressman of Male model genoemd. Een Dressman heeft een gemiddelde leeftijd van boven de 35 jaar. Male models hebben een leeftijd van tussen de 18 en 35 jaar. 

Breng de boodschap sterk over met een mannelijk model. 

Wil je model worden?

Denk jij dat je het in je hebt om een mannelijk model te worden? Houd jij er van om voor de camera of in de spotlights te staan? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gezichten die wij kunnen toevoegen aan ons modellenbestand. Modellenwerk is niet alleen voor vrouwen weggelegd. Zo zijn er regelmatig opdrachten waarbij er specifiek gevraagd wordt om een mannelijke model voor bijvoorbeeld reclame uitingen van mannelijke producten of het tonen van mannenkleding.

Heb jij al ervaring met modellenwerk voor reclame uitingen, het lopen van een catwalk of ben jij een echte spontane man die weet hoe je een feest moet hosten? Meld je dan snel aan! Samen met jou kijken we naar je specialiteiten en of jij geschikt bent voor het modellenwerk. Een model worden als man: ga de uitdaging aan!

Bent u op zoek naar een mannelijk model?

Mannelijke modellen gezocht? Misschien bent u voor uw product of merk op zoek naar een representatieve man waar uw doelgroep zich mee kan identificeren. Met keuze uit ons modellenbestand bestaande uit verschillende soorten modellen heeft u voor iedere opdracht een geschikt mannelijk model. U bepaalt hoe u de boodschap van uw feest, reclame uiting of catwalkshow over laat brengen. Kies uit het juiste model met de juiste uitstraling. 

Wilt u graag de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl