Mannelijke modellen

Mannelijke modellen zijn voor verschillende doeleinden inzetbaar.  Ze kunnen ingezet worden voor zowel reclame shoots, catwalk opdrachten en fashion gerichte boekingen. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor entertainment opdrachten en werkzaamheden zoals hosten of demonstrateur. 

Een mannelijk model wordt ook wel een Dressman of Male model genoemd. Een Dressman heeft een gemiddelde leeftijd van boven de 35 jaar. Male models hebben een leeftijd van tussen de 18 en 35 jaar. 

Breng de boodschap sterk over met een mannelijk model. 

Wil je model worden?

Denk jij dat je het in je hebt om een mannelijk model te worden? Houd jij er van om voor de camera of in de spotlights te staan? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gezichten die wij kunnen toevoegen aan ons modellenbestand. Modellenwerk is niet alleen voor vrouwen weggelegd. Zo zijn er regelmatig opdrachten waarbij er specifiek gevraagd wordt om een mannelijke model voor bijvoorbeeld reclame uitingen van mannelijke producten of het tonen van mannenkleding.

Heb jij al ervaring met modellenwerk voor reclame uitingen, het lopen van een catwalk of ben jij een echte spontane man die weet hoe je een feest moet hosten? Meld je dan snel aan! Samen met jou kijken we naar je specialiteiten en of jij geschikt bent voor het modellenwerk. Een model worden als man: ga de uitdaging aan!

Bent u op zoek naar een mannelijk model?

Mannelijke modellen gezocht? Misschien bent u voor uw product of merk op zoek naar een representatieve man waar uw doelgroep zich mee kan identificeren. Met keuze uit ons modellenbestand bestaande uit verschillende soorten modellen heeft u voor iedere opdracht een geschikt mannelijk model. U bepaalt hoe u de boodschap van uw feest, reclame uiting of catwalkshow over laat brengen. Kies uit het juiste model met de juiste uitstraling. 

Wilt u graag de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa