Beoordeeld met
9.4

Veel modellenbureaus hanteren een vereiste minimale lengte bij het aannemen van modellen. Een lengte van 1.74 of meer is hier vaak een must. Wij bij Models Included doen niet aan ideale lengte vereisten, aangezien er ook tal van opdrachten zijn die juist korte modellen vereisen. Models Included heeft deze dan ook in haar bestand staan. Wij beschikken over gemotiveerde personen die beschikken over de juiste werkhouding.  Short models zijn bij ons meer dan welkom!

Wij maken een onderscheid tussen korte modellen en modellen van minimaal 1.74m. Korte modellen worden reguliere modellen genoemd. Deze modellen zetten wij vaak in voor promotionele doeleinden zoals het uitdelen van flyers of het representatief verwelkomen van mensen bij een stand. Ook worden de reguliere- of korte modellen ingezet voor modeshows van reguliere detailhandelaren. Deze vragen vaak om specifiek iets kleinere modellen omdat hun collectie, afkomstig van een Italiaanse fabrikant, geen ontwerpen heeft voor vrouwen boven de 180 cm. 

Schrijf je in als klein model!

Voor het aanvullen van ons modellenbestand worden er kleine modellen gezocht! Heb jij de ambitie om een petite model te worden? Ook met een niet ideale lengtemaat kom jij in aanmerking voor de leukste opdrachten als bijvoorbeeld hostess of in reclame uitingen. Models Included is een modellenbureau voor kleine modellen alsook langere modellen. Laat je niet tegenhouden door andere modellenbureaus en de vereiste lengtematen. Start nu met het realiseren van je modellenwerk dromen. Meld je vrijblijvend aan en wie weet sta jij binnenkort in ons modellenbestand. 

Short models boeken?

Bent u op zoek naar petite modellen voor een trendy modeshow? Past uw kleding of product perfect bij onze korte modellen? Wanneer het gaat om het dragen van kleding voor een maatje kleiner, het representeren van uw merk op een beurs of het hosten tijdens een event of feest. Onze short models zijn inzetbaar voor al uw opdrachten.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl