Kleine modellen

Over het algemeen wil de modellenwereld modellen van 1.74 of meer. Wij doen niet aan ideale lengte- en matenvereisten. Als jij niet de ideale lengte hebt maar wél een gemotiveerde werkhouding bezit en het gewoon leuk vindt om modellenwerk te doen ben je bij ons als klein model toch welkom!

Wij noemen kleine modellen Reguliere modellen en modellen met de juiste lengte ideale modellen. Kleine oftewel reguliere modellen zetten wij in voor promotionele doeleinden zoals omschreven bij promotie modellen en hostessen. Maar kleine/reguliere modellen zijn ook geliefd voor shows van reguliere detailhandelaren die specifiek vragen om de iets kleinere modellen omdat bijvoorbeeld; de kleine Italiaanse fabrikant, waar ze hun collectie inkopen, veelal haar kleding niet ontwerpen heeft voor de vrouw van 180 cm. Aangezien het volk rondom het Middellandse Zee gebied gemiddeld kleiner is dan bij ons in Holland.

Inschrijven als klein model!

Ben jij iets kleiner dan de ideale lengte als model? Dan is je droom nog niet gevaren want als klein oftewel regulier model ben je ook welkom in ons modellenbestand. Meld je vrijblijvend aan via inschrijven of doe de online casting.

Kleine modellen boeken?

Zoekt u reguliere leuke modellen voor een  trendy modeshow op maat. Bijvoorbeeld voor de deur van uw shop of zelf midden in uw winkel vraag ons vrijblijvend over de mogelijkheden via de contactpagina.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl

reviews

Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa