Beoordeeld met
9.4

Boothbabes zijn zeer aantrekkelijke gevormde dames die tijdens game-, software- of computerbeurzen en andere technologie-gerelateerde evenementen worden ingezet. Deze dames zijn erg mooi en zijn een aantrekkelijkheidsfactor voor het event.  Ze dienen het product of de service goed onder de aandacht bij te bezoekers te brengen. Tevens zijn ze het gezicht van de ICT bedrijven of gamesontwikkelaars en distributeurs  en worden ze ook 'marketing events consultants' genoemd.

Eisen om booth babe te worden

Een booth babe dient niet alleen mooi te zijn, maar ze dient ook een vriendelijke en leuke uitstraling te hebben. Ze moet over zeer goede communicatie vaardigheden beschikken en weten waar ze over praat. Doorpasmodellen en showroommodellen kunnen een waardevolle gesprek met uw potentiële klant beginnen. Boothbabes kunnen ook worden vergelijkt met de paddockgirls of gridgirls op race evenementen. De werkzaamheden die boothbabes moeten verrichten zijn namelijk op de foto gaan  met de bezoekers van het event of flyers uitdelen. Tevens kunnen ze ook begeleiding aan ludieke acties of activiteiten geven, die door de opdrachtgevers worden opgezet. Booth babes worden ingezet om maximale aandacht te generen voor de opdrachtgever en de promotie en marketingactiviteiten te ondersteunen.

Op zoek naar boothbabes?

Bent u op zoek naar boothbabes? Onze booth babes zorgen ervoor dat de bezoekers uw event niet snel zullen vergeten.  Neem contact met ons op voor het maken van een persoonlijke afspraak via onze contactpagina.

Wil je graag een booth babe worden?

Wil je graag een boothbabe worden, geef je dan snel op of doe een online casting via onze contactpagina.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl