Fitness modellen

Een fitness model is onderdeel van weer een aparte tak binnen de modellenwereld.  Dit soort modellenwerk vergt extra aandacht voor je lichaam. Fitness models dienen te beschikken over een perfect atletisch lichaam dat continu fit wordt gehouden. Ze worden onder andere ingezet voor reclamecampagnes van afslankinstituten, afslankproducten en body shape centra. Ook zijn de modellen inzetbaar als hostess of entertainment model waarbij het lichaam een belangrijke factor is. Als fitness model ben je ruim inzetbaar en wordt je veel geboekt voor de meest uiteenlopende opdrachten. 

Inschrijven als fitnessmodel!

Wij zijn op zoek naar zowel een fitness model man als fitness model vrouw. Droom jij er nou van om een fitness model te worden? Vereisten zijn dat je een atletisch lichaam hebt en dat je hier ook veel tijd aan besteedt. Je lichaam is waar je op wordt beoordeeld en waar je uiteindelijk ook geld mee verdient. Bij het trainen is ook gezonde voeding een belangrijk aspect voor het verkrijgen van een perfect lichaam.

Heb jij een fit en atletisch lichaam en poseer je graag als the perfect body? Wat dacht je dan van fitness model worden bij Models Included? Schrijf je in via ons contactformulier!

Zoekt u fitnessmodellen?

Bent u op zoek naar een fitness model vrouw of man? Wij helpen u graag verder. Iedere aanvraag of opdracht vergt een ander model die gespecialiseerd is in een bepaalde tak. Zo hebben wij in ons modellenbestand ook fitnessmodellen die uiterst geschikt zijn voor reclame uitingen, modeshows of entertainment waarbij het lichaam van het model een rol speelt. De fitness models helpen u bij het naar buiten brengen van de boodschap van uw product, merk of sfeer tijdens een event. 

Neem contact met ons op via het contact formulier of meld u aan voor modellen gezocht. Wij gaan samen opzoek naar de meest geschikte modellen voor uw opdracht. Fitness model gezocht: Models Included biedt de oplossing!

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa