Tuttifrutti meisjes

Deze entertainmentmodellen voorzien de bezoekers van uw evenement van vers gesneden fruit. Denk hierbij aan een zomers event zoals Ibiza fashion event, beachclubs, strandfeesten en festivals.  Tuttifrutti meisjes zijn entertainmentmodellen met een leuk opvallend exotisch kostuum zoals bijvoorbeeld het thema Braziliaans carnaval. De kostuums van deze tutti tuttifrutti entertainmentmodellen zijn dan ook echt een lust voor het oog. 

Heb jij een exotische uitstraling en wil jij ook

werken als tuttifrutti meisje!

Heb ji een exotische uitstraling en lijkt het je leuk om als entertainment model te werken?! Meld je dan aan via ons aanmeldsysteem.

Entertainmentmodellen boeken?!

Als u exotische tuttifrutti entertainment graag op uw evenement ziet vraag ons dan vrijblijvend om informatie via de contactpagina.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa