Gridgirls

Gridgirls zijn entertainmentmodellen voor tijdens racing evenementen zoals Grand Prix, Porsche Challenge Cup, TT Assen, Motor GP, etc. Gridgirls poseren in de pitsstraat, of kondigen de start van de race aan met een vlag. Gridgirls promoten een merk of brand door middel van op maat gemaakte kostuums en paraplu´s. Ook worden gridgirls umbrellagirls genoemd. De paraplu´s voor uw eigen umbrellagirl kunnen wij voor u verzorgen kijk daarom eens naar onze pagina; werkkleding op maat. Gridgirls entertainment  modellen zijn tevens inzetbaar als flyermeisjes of poseren met uw bezoekers bij een foto wall. Gridgirls zijn ZEER mooie en knappe meiden met een sexy uitstraling. Gridgirls worden ook wel paddock girls of pitspoezen genoemd en zijn te vinden op het circuit! 

Wil jij ook werken als gridgirl?  

Ben jij spontaan en heb je een passie voor burning rubber?? Heb jij de looks van een echte pitspoes, en je 174 cm. of meer?? YES....meld je dan aan via ons inschrijfsysteem.

Op zoek naar gridgirls!! 

Wij vervullen graag  uw wensen. Vraag ons vrijblijvend om informatie over paddockgirls en hun kostuums via onze contactpagina.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa