Beoordeeld met
9.4

Gridgirls zijn entertainmentmodellen voor tijdens racing evenementen zoals Grand Prix, Porsche Challenge Cup, TT Assen, Motor GP, etc. Gridgirls poseren in de pitsstraat, of kondigen de start van de race aan met een vlag. Gridgirls promoten een merk of brand door middel van op maat gemaakte kostuums en paraplu´s. Ook worden gridgirls umbrellagirls genoemd. De paraplu´s voor uw eigen umbrellagirl kunnen wij voor u verzorgen kijk daarom eens naar onze pagina; werkkleding op maat. Gridgirls entertainment  modellen zijn tevens inzetbaar als flyermeisjes of poseren met uw bezoekers bij een foto wall. Gridgirls zijn ZEER mooie en knappe meiden met een sexy uitstraling. Gridgirls worden ook wel paddock girls of pitspoezen genoemd en zijn te vinden op het circuit! 

Wil jij ook werken als gridgirl?  

Ben jij spontaan en heb je een passie voor burning rubber?? Heb jij de looks van een echte pitspoes, en je 174 cm. of meer?? YES....meld je dan aan via ons inschrijfsysteem.

Op zoek naar gridgirls!! 

Wij vervullen graag  uw wensen. Vraag ons vrijblijvend om informatie over paddockgirls en hun kostuums via onze contactpagina.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl