Beoordeeld met
9.4

Wanneer je een editorial model bent, behoor je tot de crème de la crème van de modellenwereld. Zo lopen editorial modellen vaak over de catwalk voor bekende internationale ontwerpers en staan ze vaak op de covers van belangrijke fashion bladen, zoals Vogue en de Cosmopolitan. Wil je een editorial model worden, dan moet je aan specifieke eisen voldoen. Een van de eisen is dat je minimaal 1,74 groot moet zijn. Ook moet je kledingmaat tussen de 32 en de 36 zijn. Daarnaast speelt leeftijd een belangrijke rol. De leeftijd van editorial modellen ligt tussen de 15 en 27.

Editorial model worden

Wanneer je een editorial model worden, dan bij je bij Models INC Int. Nederland aan het goede adres. Of je nu een beginnend model bent of je al jaren aan de weg timmert; bij ons ben je van harte welkom. Wij geven je passende begeleiding, zodat je de kneepjes van het modellenvak leert. Wil je je editorial model worden bij Models INC-Int NL? Schrijf je dan gelijk hier in.

Het boeken van een editorial model

Wil je een editorial model boeken voor het maken van professionele foto's? Dat kan bij Models INC-Int NL. Iedereen in ons bestand krijgt van ons een extensieve training, zodat ze de ins and outs van de modellenwereld weten.  Daarnaast werken wij samen met visagisten, hairstylisten en professionele fotografen, die allemaal al jarenlange ervaring in de modellenwereld hebben. Ben je dus op zoek naar het totaalpakket, dan moet je bij Models INC Int. Nederland. Tevens is het ook mogelijk om modellen zonder visagie of fotograaf te boeken. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via +31 85 3016093 of info@models-inc-int.nl
 

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl