Beoordeeld met
9.4

Models Inc. International NL houdt zich NIET aan de perfecte lengte- en matenvereisten want ook volslanke modellen zijn bij ons welkom.

Een winkelier met kleding voor een maatje meer is erg blij met mooie plussize modellen. Een catwalkmodel met een confectiemaat  van 36 kan immers geen kleding showen van maat 42 of 44. Volslanke modellen zijn veel gevraagde modellen omdat het aanbod erg laag is. Volslanke mensen denk dat ze niet in aanmerking komen als model. Wij doen hier niet aan mee, ook als volslank persoon mag je je vrijblijvend bij ons aanmelden als plussize model  

Plussize model worden?

Ben jij of ken jij een goed uitziende volslanke vrouw, goed uitziende volslanke heer, goed uitziende volslanke jongen of goed uitziend volslanke meisje meld haar/hem of jezelf dan aan via de pagina aanmelden.

Op zoek naar volslanke modellen?

Bent u op zoek naar modellen met een maatje meer? Vraag ons vrijblijvend om informatie via de contactpagina en vermeld dat u op zoek bent naar volslanke, plussize modellen.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl