Beoordeeld met
9.4

Dames modellen hebben een leeftijd van boven de 29 jaar en zijn inzetbaar voor foto opdrachten. Lady' mannequins zijn damesmodellen met een opleiding als catwalkmodel. Lady'mannequins beschikken over de juiste catwalktraining. Zonder Catwalk ervaring worden Dames modellen veelal gevraagd voor opdrachten van castingbureaus of als promodame voor tasting en sampling.

Op zoek naar Damesmodellen?

Zoekt u dames modellen voor een leuke trendy dames modeshow voor de deur van uw boutique of zelf midden in uw winkel vraag ons vrijblijvend over de mogelijkheden via de contactpagina.

Inschrijven als Damesmodel!

Ben je boven de 29 jaar en dacht je dat je al te oud was om nog te beginnen aan modellenwerk, dan is dit je kans..... Wij zoeken dringend naar Damesmodellen!! Stuur ons een berichtje via de contactpagina en vermeld damesmodel of meld je aan in via de inschrijfpagina.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl