Damesmodellen

Dames modellen hebben een leeftijd van boven de 29 jaar en zijn inzetbaar voor foto opdrachten. Lady' mannequins zijn damesmodellen met een opleiding als catwalkmodel. Lady'mannequins beschikken over de juiste catwalktraining. Zonder Catwalk ervaring worden Dames modellen veelal gevraagd voor opdrachten van castingbureaus of als promodame voor tasting en sampling.

Op zoek naar Damesmodellen?

Zoekt u dames modellen voor een leuke trendy dames modeshow voor de deur van uw boutique of zelf midden in uw winkel vraag ons vrijblijvend over de mogelijkheden via de contactpagina.

Inschrijven als Damesmodel!

Ben je boven de 29 jaar en dacht je dat je al te oud was om nog te beginnen aan modellenwerk, dan is dit je kans..... Wij zoeken dringend naar Damesmodellen!! Stuur ons een berichtje via de contactpagina en vermeld damesmodel of meld je aan in via de inschrijfpagina.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa