Beoordeeld met
9.4

Dit modellenwerk is zeer variërend. Commerciële modellen  kunnen worden ingehuurd voor een reclame spotje van hondenvoer, schoenen, make-up, wasmidellen,  sieraden  of zelfs tot een professionele fotoshoot voor het grote merk L'Oreal. Commerciële vrouwen maken ook bijvoorbeeld reclame voor Wehkamp, Bijenkorf of Otto. Een commercieel model is dus in staat om verschillende houdingen aan te nemen en diverse gezichtsuitdrukkingen te vertonen.  Een hele goede voorbeeld waar gewone, volslanke vrouwen als commerciële modellen worden gebruikt is bij het reclame van Dove.

Eisen commercieel model worden

Commercieel modellen hoeven niet aan specifieke eisen te voldoen, lengte is voor hun minder belangrijk. Vrouwen die heel fotogeniek zijn en geen maatje 36 hebben, passen perfect binnen deze categorie. Vaak zijn dit zelfs gewone mensen  die een opdracht krijgen om een zakenman, typisch huisvrouw of tuinman uit te beelden. Ze moeten natuurlijk een leuke uitstraling hebben, maar ze hoeven niet uitzonderlijk mooi te zijn.  Lengte voor meisjes/vrouwen kan variëren tussen de 1,60m tot 1,78m en leeftijd is vanaf 14 jaar. Lengte voor jongens/heren dient tussen 1,74m tot 1,90m te zijn en leeftijd is vanaf 16 jaar.

Bent u op zoek naar een commercieel model?

Bent u op zoek naar een commercieel model die uw producten kunt promoten in bijvoorbeeld advertentie, reclamefotografie, tijdschrift of krant? Als opdrachtgever weet u misschien al naar wat voor model u op zoek bent en aan welke voorwaarden zij moet voldoen. Wij hebben een ruim aanbod van commerciële modellen voor u in selectie. Vraag ons gerust naar onze commerciële modellen via onze contactpagina en wij helpen u graag om voor u de juiste commercieel  model te vinden!

Wil je een commercieel model worden?

Ben je commercieel en wil je graag een commercieel model worden, schrijf je dan snel in via onze website.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl