Beoordeeld met
9.4

Catwalk modellen, ook wel mannequins genoemd, Defileren op de catwalk tijdens een modeshow en presenteren de kleding van winkeliers of ontwerpers. Zij hebben souplesse en een perfecte zelfverzekerde houding. Catwalk modellen zijn bedoeld als stijlicoon voor het publiek. Catwalkmodellen verkopen als het ware de kledingcombinaties zoals men ziet tijdens het winkelen in het voorbij lopen van de etalages van wkledingwinkels maar dan live op de catwalk. Deze manier van showen laaat tevens zien hoe de kleding zit op het bewegende lichaam van catwalkmodellen. 

Catwalkmodel worden?

Wil je Catwalk model worden dan is een gedegen catwalk opleiding de eerste stap. Wij bieden de mogelijkheid voor opleiding tot catwalk model. We leren je lopen als een mannequin, werken aan de juiste houding en werken aan het zelfvertrouwen. tevens leren we ook om samen met andere catwalk modellen te lopen en geven we choreografie training. Al onze catwalkcursisten genieten van een professionele make-up workshop. Wil jij ook de show stelen als catwalkmodel  neem dan contact met ons op via de pagina inschrijven

 

Op zoek naar catwalkmodellen?

Zoekt u catwalkmodellen, vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl