Beoordeeld met
9.4

Veel jonge meisjes willen later als ze groot zijn fashion model worden. Om dit te kunnen bereiken, moet je aan strenge eisen voldoen. Zo moet je een bepaalde lengte en maat hebben om überhaupt bij de meeste modellenbureaus ingeschreven te worden. Voldoe je aan deze voorwaarden, dan zou je uiteindelijk voor de bekende modemerken kunnen werken. Niet iedereen voldoet echter aan deze eisen en dit zou betekenen dat je geen model zou kunnen worden. Tegenwoordig zijn opdrachtgevers steeds meer op zoek naar 'echte' mensen. Kijk maar naar de reclames van Dove.  De modellen die hiervoor gebruikt worden, worden ook wel special modellen genoemd.  

Special model boeken bij Models INC Int. Nederland

Onze specials zijn modellen met een speciale kwaliteit of uitstraling, welke past bij een speciale doelgroep. Enkele voorbeelden van speciale modellen zijn;

  • Tattoo modellen
  • Volslanke modellen
  • Fitness modellen
  • Kleine modellen
  • Damesmodellen

Al onze modellen volgen speciale trainingen, waar zij de fijne kneepjes van het modellenvak leren. Zo volgen zij cursussen over hoe zij om moeten gaan met klanten, maar ook hoe zij het beste voor de camera kunnen staan, komt tijdens deze trainingen aan bod.  Kortom de modellen van Models INC Int. Nederland zijn echte professionals. Wil je meer over onze modellen weten? Kijk dan hier.

Special model worden

Voldoe jij niet aan de eisen om model te worden? Maar heb jij wel een passie voor mode en wil je graag over de catwalk lopen? Meld je dan aan als special model bij Models INC-Int NL

Bij Models Inc International NL zijn alle soorten modellen welkom!!

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl