Champagnemeisjes

Champagnemeisjes zijn classy maar wel een tikkeltje sexy. Zij zijn één en al glitter&glamour! De dresscode van champagnemeisjes is op wens van de klant te realiseren. Denk hierbij aan "the little black dress" of juist een schitterende cocktialjurk. Champagne meisjes verwelkomen bezoekers tijdens entréé met een glaasje bubbels.

Champagnemeisjes bij de ingang van een evenement zorgen voor een hartelijk welkom!.

Wil jij werken als champagne meisje?

Lijkt het je leuk om te glitteren als champagne meisje, laat het ons weten via de pagina aanmelden of doe een online casting.

Op zoek naar champagnemeisjes?! 

Vermeld duidelijk uw wensen via de contactpagina en vraag ons vrijblijvend om een offerte. Wij sturen u enkele voorbeelden in verschillende stijlen en passen graag uw champagnemeisjes aan op het concept of thema. 

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa