Lookalike model

Een lookalike model is iemand die qua uiterlijk als twee druppels water op een beroemd persoon lijkt. Je kunt ze bijvoorbeeld inhuren voor een fotoshoot of als hostess voor een evenement. Wil je meer informatie over het boeken van een lookalike model? Mail dan naar info@models-inc-int.nl of bel +31 84 8720422.

Word lookalike model bij Models INC Int. NL

Heb je altijd al model willen worden, schrijf je dan in bij Models INC Int. Nederland. Wij maken geen onderscheid tussen modellen die net pas komen kijken of die al jarenlang ervaring hebben. Ieder model dat zich bij ons inschrijft, krijgt professionele begeleiding, zodat je de kneepjes van het modellenvak leert. Zo krijg je een training over hoe je over de catwalk moet lopen en leer je wat je kunt verwachten tijdens een casting. Voldoe je niet aan de modellenstandaarden (ben je dus niet minimaal 1,74 lang en heb je geen maatje 32)? Ook dan ben je bij ons van harte welkom. Wil je je gelijk als lookealike model inschrijven? Dat kan via het inschrijfformulier.

Een lookalike model boeken bij Models INC International NL

Wanneer je op zoek bent naar een lookalike model, dan ben je bij Models INC International NL aan het juiste adres. Ons bestand is zeer uitgebreid. Waardoor je voor iedere opdracht een geschikt model kunt vinden. Models INC International NL werkt namelijk niet alleen met meisjes en jongens die aan de modellenstandaard voldoen. Ook voor bijvoorbeeld volslanke modellen of modellen die volgens de eisen in de modellenwereld te klein zijn, kun je bij ons terecht. Benieuwd naar onze modellen? Kijk gelijk welke modellen wij in ons bestand hebben.
 

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa