Glamour modellen

Glamour modellen worden vaak geassocieerd met naakt modellen, maar dat is helemaal niet zo. Ze kunnen wel werken als naakt modellen maar ook als niet-naakt modellen. Niet naakt modellen zijn meestal ingehuurd om te verschijnen in bikini, badpak, lingerie of zelfs in glamourachtige jurken (denk hierbij aan de foto's van Marilyn Monroe en Dita von Teese). Glamour modellen kiezen dus absoluut zelf welke shoots ze graag willen doen!

Wat is een glamour model?

Glamour modellenwerk richt zich veel meer op het aantrekkingskracht van het model, schoonheid en het lichaam van een model. Modellen in deze categorie worden beschouwd als zeer mooi en aantrekkelijk. Ze zijn in staat om werk te boeken door simpelweg aantrekkelijk te zijn voor de doelgroep van de klant en een mooi lichaam te hebben. Het doel van een glamour model is om sexy over te komen,  ze hebben dus een soort van 'sex-appeal'. De belangrijkste eisen zijn dus: aantrekkelijk zijn, een fantastische interpersoonlijke vaardigheden hebben, open-minded zijn en in staat zijn om instructies te volgen. Verder moet een glamour model ten minste 18 jaar oud zijn.

Waar is een glamour model inzetbaar?

Glamour modellen zijn te vinden in tijdschriften, jaarkalenders, muziek video's, mannenbladen, lingerie-campagnes en als figurant in films. Eigenlijk hoe meer stijl van glamour modellenwerk   een glamour model bereid is om te doen, hoe hoger de kansen voor haar zijn op het krijgen van meer glamour modellenwerk.

Bent u op zoek naar een glamour model?

Wij hebben een ruim assortiment van glamour modellen voor u in selectie. Vraag ons vrijblijvend naar onze glamour modellen via onze contactpagina.

Wil je glamour model worden?

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je graag een glamour model worden?  Meld je dan snel aan via onze aanmeldingsformulier.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa