Dressman boeken

Herenmodellen worden ook wel dressmen genoemd. Deze mannelijke modellen zijn speciaal opgeleid om over de catwalk te lopen en hierbij de kleding goed tot zijn recht te laten komen. Dressmen hebben veelal een speciale catwalktraining gevolgd waarbij ze onder andere hebben gewerkt aan hun looptechniek en houding. Naast een excellente looptechniek worden er nog meer eisen gesteld aan een professionele dressman. Zo dient het model een lengte te hebben van tussen de 1,82m en 1,90m en is het belangrijk dat hij een mooie huid zonder oneffenheden heeft. Dressmen hoeven niet uitsluitend te worden ingezet voor catwalkshows. Deze mannelijke modellen kunnen namelijk ook worden geboekt voor fotoshoots en andere opdrachten.

Dressman inhuren?

Bent u op zoek naar een professionele dressman? Dan bent u bij Models Included aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruime database met dressmen die elk goed zijn getraind een professionele houding hebben. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Models Included zodat wij op zoek kunnen naar de juiste dressman voor uw job.

Wil jij dressman worden?

Zie jij het wel zitten om model te worden? Ben jij professioneel en voldoe je aan de eisen waar een dressman aan moet voldoen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Models Included is altijd op zoek naar modellen die ons team kunnen versterken. Heb jij interessen, meld je dan geheel vrijblijvend aan op onze site!

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa