Beoordeeld met
9.4

Herenmodellen worden ook wel dressmen genoemd. Deze mannelijke modellen zijn speciaal opgeleid om over de catwalk te lopen en hierbij de kleding goed tot zijn recht te laten komen. Dressmen hebben veelal een speciale catwalktraining gevolgd waarbij ze onder andere hebben gewerkt aan hun looptechniek en houding. Naast een excellente looptechniek worden er nog meer eisen gesteld aan een professionele dressman. Zo dient het model een lengte te hebben van tussen de 1,82m en 1,90m en is het belangrijk dat hij een mooie huid zonder oneffenheden heeft. Dressmen hoeven niet uitsluitend te worden ingezet voor catwalkshows. Deze mannelijke modellen kunnen namelijk ook worden geboekt voor fotoshoots en andere opdrachten.

Dressman inhuren?

Bent u op zoek naar een professionele dressman? Dan bent u bij Models Included aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruime database met dressmen die elk goed zijn getraind een professionele houding hebben. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Models Included zodat wij op zoek kunnen naar de juiste dressman voor uw job.

Wil jij dressman worden?

Zie jij het wel zitten om model te worden? Ben jij professioneel en voldoe je aan de eisen waar een dressman aan moet voldoen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Models Included is altijd op zoek naar modellen die ons team kunnen versterken. Heb jij interessen, meld je dan geheel vrijblijvend aan op onze site!

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl