Catalogus modellen

Catalogus modellen verschijnen in kleding catalogi en product retailers, zowel in print als online. De belangrijkste voorwaarde voor ieder catalogus model is dat deze aan de behoeftes van de klanten moet voldoen. Bijvoorbeeld catalogus modellen zijn vaak gekozen omdat ze de juiste 'look'  vertegenwoordigen van de kern of doelgroep van de klant. Denk hierbij aan H&M catalogus waar de zomer collectie wordt getoond met strand spullen. Hiervoor is H&M dan op zoek naar een catalogus model met beach look ( blonde haarlokken, bruin tintje en sproetjes). Vaak worden catalogus modellen ook gefotografeerd om een product te promoten.

Eisen catalogus model worden

Catalogus modellen maken fotoshoots voor catalogi en andere bedrijfsbladen met fashion ( denk hierbij aan Wehcamp of H&M catalogi). Door de populariteit van internet en stijgende online marketing is het werk voor catalogus modellen toegenomen. Catalogus modellen  zijn in verschillende vormen en maten, het enigste wat overeen moet komen is dat ze gezondheid moeten uitstralen. De modellen die in kleding catalogus staan hebben een normaal gewicht, ze zijn niet te dun.  Als catalogus model moet je wel mooie tanden, gave huid, fit en normaal lichaam hebben. De tanden moeten wel helemaal wit zijn, want wanneer ze geel zijn wordt een catalogus model minder snel aangenomen.

Op zoek naar een catalogus model?

Als opdrachtgever wilt u natuurlijk een model dat helemaal naar uw wensen voldoet. Bent u op zoek naar een catalogus model dat precies in uw kleding past? Vraagt u ons vrijblijvend naar de mogelijkheden via ons contact formulier.

Wil je een catalogus model worden?

Heb je altijd al catalogus modellen in tijdschriften bewonderd en wou je zelf graag een catalogus model worden? Dit is dan je kans! Meld je snel aan via ons aanmeldingsformulier.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa