Mannequin

Een mannequin model is een model, meestal vrouwelijk, dat over elegante en speciale looptechniek beschikt. De taak van een mannequin model is om haute couture kleding zo optimaal mogelijk tijdens het modeshow aan het publiek te tonen. Mannequin modellen zijn echte trendsetters, want de kleding die ze tijdens een catwalk show dragen, wordt erna graag door de kijkers gewild. Tevens beschikken mannequin modellen over sterke gezichtsuitdrukkingen.

Eisen om een mannequin model te worden

Mannequin modellen moeten goed kunnen lopen, want ze worden op hun looptechniek beoordeeld. Een verzorgde en frisse uitstraling is voor een mannequin ook essentieel, zij is tevens het middelpunt van de modeshow. Een mannequin moet minimaal tussen 1,74m en 1,80m zijn. Langer dan dat moet een mannequin model niet zijn, in verband met kleding die dan te kort wordt. De  ideale lengte is dus 1,80m. Mannequin model word je niet zomaar, hiervoor moet je een mannequin opleiding volgen. Tijdens deze opleiding leer je hoe je zelfverzekerd en sterk over moet komen. Er wordt ook aan je houding en lichaamstaal gewerkt. Een mannequin model kun je op jonge leeftijd al worden, want ervaring op de catwalk is erg belangrijk. Dus hoe eerder een mannequin model aan zo'n opleiding begint, hoe sneller zij wordt aangenomen.

Op zoek naar een mannequin?

Bent u op zoek naar een mannequin model? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of neem voor meer informatie contact met ons op.

Mannequin model worden?

Wil je een mannequin model worden en meer zelfvertrouwen opbouwen? Je kunt je gerust aanmelden via onze contactpagina.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa