Fotomodellen

Fotomodellen zijn als eerst zeer fotogeniek en hebber er plezier in om voor de camera te staan. Fotomodellen zijn inzetbaar voor advertentie- en billboardcampagnes. Maar ook voor bedrijfskalender of beeldvorming voor reclamebureaus denk bijvoorbeeld aan de verpleegster(fotomodel) afgebeeld in de folder van het plaatselijke ziekenhuis of het model die heerlijk geniet van “een slaapje” in het bed van een fabrikant. Als fotomodel ben je een veelzijdig model met verschillende looks en kan je transformeren van “Marilyn Monroe” tot “ the girl next door”. Dat wil zeggen dat je veel en veelzijdig  professioneel beeldmateriaal nodig hebt.  

Fotomodel worden?

Wil jij fotomodel worden dan is een portfolio de eerste stap. Neem direct contact met ons op of vul rechts het formulier in. Wij bieden mogelijkheden voor zowel startende fotomodellen als ook ervaren fotomodellen.

Op zoek naar een fotomodel?

We helpen graag mee als u opzoek bent naar een concreet plan van aanpak!  Zoekt u modellen stuur ons een korte omschrijving van het model dat u zoekt via de contactpagina, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Bekijk het modellenbestand

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa