Beoordeeld met
9.4

Fotomodellen zijn als eerst zeer fotogeniek en hebber er plezier in om voor de camera te staan. Fotomodellen zijn inzetbaar voor advertentie- en billboardcampagnes. Maar ook voor bedrijfskalender of beeldvorming voor reclamebureaus denk bijvoorbeeld aan de verpleegster(fotomodel) afgebeeld in de folder van het plaatselijke ziekenhuis of het model die heerlijk geniet van “een slaapje” in het bed van een fabrikant. Als fotomodel ben je een veelzijdig model met verschillende looks en kan je transformeren van “Marilyn Monroe” tot “ the girl next door”. Dat wil zeggen dat je veel en veelzijdig  professioneel beeldmateriaal nodig hebt.  

Fotomodel worden?

Wil jij fotomodel worden dan is een portfolio de eerste stap. Neem direct contact met ons op of vul rechts het formulier in. Wij bieden mogelijkheden voor zowel startende fotomodellen als ook ervaren fotomodellen.

Op zoek naar een fotomodel?

We helpen graag mee als u opzoek bent naar een concreet plan van aanpak!  Zoekt u modellen stuur ons een korte omschrijving van het model dat u zoekt via de contactpagina, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Bekijk het modellenbestand

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl