Beoordeeld met
9.4

Prêt-à-Porter staat in de volksmond ook wel bekend als confectie. Ook wordt er gezegd dat dit deze kleding de betaalbare versie van haute couture is. Prêt-à-Porter is dus eigenlijk gewoon de kleding die je in de meeste winkels terugvindt. Een paar voorbeelden van winkels waar je Prêt-à-Porter kleding kunt kopen, zijn de H&M en de C&A. Deze kleding wordt in standaardmaten gemaakt en is in principe gelijk draagbaar. Naast de bekende winkels zijn er ook een aantal modehuizen, zoals Doir en Chanel, die confectiekleding aanbieden.

Prêt-à-porter modellen huren

Ben je op zoek naar modellen die jou Prêt-à-Porter kleding kunnen showen, dan ben je bij Models INC-Int NL aan het goede adres. Onze modellen volgen allerlei verschillende trainingen, zodat zij de fijne kneepjes van het modellenvak leren. Een onderdeel van deze opleiding is hoe zij tijdens een fotoshoot kleding het beste kunnen laten zien en ook leren onze modellen hoe zij over de catwalk moeten lopen. Kortom, of het nu tijdens een fotoshoot of tijdens een modeshow is, onze modellen weten hoe zij jouw kleding op de beste manier kunnen laten zien. Wil je meer over de modellen van Models INC Int. Nederland weten? Neem dan contact met ons op.

Prêt-à-porter model worden

Iedereen is van harte welkom bij Models INC International NL. Dus ook wanneer je niet aan de standaard modellenmaten voldoet, kun je je bij ons aanmelden. Al onze modellen worden professioneel opgeleid. Zo krijg je een training in catwalk lopen en leer je wat je tijdens een casting wel en niet moet doen. Wil je model worden bij Models INC International NL? Schrijf je gelijk in via het inschrijfformulier.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl