Body double

Body doubles zijn een bekend begrip in de filmwereld. Veel van de bekende acteurs en actrices hebben in hun carrière weleens gebruik gemaakt van een body double. De modellen van Models INC Int. Nederland kunnen ook als body double ingehuurd worden. Wil je meer over het boeken van een body double weten? Neem dan contact met ons op.

Waarom een body double inhuren?

In de filmwereld wordt een body double gebruikt wanneer een acteur of actrice een scène zelf niet wil doen. Dit zijn vaak gedeeltes van een film waarbij het gezicht van de speler of speelster niet in beeld komt. Er kunnen verschillende redenen zijn om een body double in een bepaalde scène te gebruiken. Zo willen of kunnen de meeste acteurs en actrices geen stuntwerk doen. Dit is dan ook een van bekendste scènes waarbij een body double ingezet wordt. Daarnaast worden deze vervangers ook gebruikt voor naaktscènes of wanneer een acteur moet zingen. Ieder lichaamsdeel kan in principe door een body double vervangen worden. Waar je wel op moet letten, is dat je iemand inhuurt met hetzelfde lichaamspostuur als diegene die 'vervangen' wordt.  

Een body double boeken bij Models INC-Int NL

De modellen van Models INC International NL kunnen ook als body double ingehuurd worden. Iedereen is welkom bij ons. Dit betekent dat wij niet alleen standaard modellen in ons bestand hebben, maar ook voor volslanke en kleine modellen kun je bij ons terecht. Neem gelijk een kijkje welke modellen wij in ons bestand hebben.

Body double worden bij Models INC International NL

Wil je graag als model en als body double werken? Dat kan bij Models INC-Int NL. Schrijf je gelijk in via het contactformulier of via inschrijven.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa