Beoordeeld met
9.4

Hand en voet modellen hebben erg mooie handen en voeten. Dit modellenwerk kan gecombineerd worden met werk als fotomodel. Echter een hand- of voet model worden is ook zeker een goede optie wanneer een model liever niet in beeld op televisie wilt komen. Het maakt dus verder niet uit of ze klein is of een grote neus heeft, zolang ze maar over perfecte handen en voeten beschikt.

Eisen hand/voet model worden

Er zijn bepaalde aantal eisen waar een hand- en voet model aan moet voldoen. Een hand model moet uiteraard perfecte handen hebben. Dit houdt in dat ze rechte, goed geproportioneerde handen moet hebben zonder bobbels of vergrote knokkels. Handen en nagels moeten slank zijn en een lengte hebben. Haar vingers moeten ook lang en slank zijn en niet krom en kort. Nagelriemen en nagels moeten gezond en verzorgd uitzien zonder beschadigingen of vlekjes. De huid moet glad zijn zonder oneffenheden zoals bijvoorbeeld rimpels, moedervlekken of littekens. Het zelfde geldt voor de voet modellen. Ze moeten slanke benen hebben zonder littekens of blauwe plekken. Teennagels en nagelriemen moeten verzorgd en netjes uitzien.

Voor diverse campagnes inzetbaar

Hand en voet modellen kunnen zowel worden ingezet voor advertenties, reclames op televisie als in tijdschriften of catalogi. Hand modellen kunnen bijvoorbeeld in een advertentie of reclame voor sieraden, handcrème of nagellak poseren. Voet modellen of been modellen kunnen worden ingezet in een reclame voor panty's of schoenen. 

Bent u op zoek naar een hand of voet model?

Bent u op zoek naar een hand of voet model? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina.

Wil je een handmodel/voet model worden?

Wil je graag een handmodel of een voetmodel worden? Je kunt je gerust hiervoor opgeven via onze contactpagina!

 

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl