Doorpasmodellen/showroom modellen

Een doorpasmodel of een showroom model is een vrouwelijk of mannelijk model dat door fashionbedrijven en modeontwerpers gebruikt wordt voor het passen en presenteren van hun nieuwe collecties. Deze modellen geven kleding de perfecte pasvorm, omdat ze de perfecte proporties voor een bepaalde kledingmaat hebben. Doorpasmodellen of showroom modellen hoeven dus niet graatmager te zijn, hun maten zijn het allerbelangrijkst.  Een doorpasmodel hoeft niet direct op de catwalk te lopen of voor de camera te poseren. Het doorpassen van kleiding door een doorpas- of een showmodel is heel belangrijk, want zodoende kun je de kopers van het merk een juiste pasvorm garanderen.

Eisen om een doorpasmodel/showroom model te worden

Om een doorpasmodel of een showroom model te kunnen worden , hoef je geen bepaalde maat te hebben. Kleding wordt in alle maten geproduceerd en deze moet dus in alle maten- en leeftijdscategorieën doorgepast worden. Je moet wel geïnteresseerd zijn in fashion en spontaan en representatief zijn.

Op zoek naar doorpasmodellen/showroom modellen?

Bent u op zoek naar doorpasmodellen/showroom modellen? Onze modellen kunnen uw kledingcollectie stijlvol laten presenteren. Tevens kunnen doorpasmodellen bijvoorbeeld tijdens salesgesprekken gasten ontvangen, koffie/lunch verzorgen en kleding doorpassen. Of tijdens de fittings kunnen deze modellen in de nieuwste collectie klanten verwelkomen. Tevens kunnen onze doorpasmodellen hostess-, promotie- en saleswerkzaamheden uitvoeren. Doorpasmodellen en showroomdmodellen zijn dus voor diverse werkzaamheden inzetbaar.

Doorpas model worden?

Wil je graag een doorpasmodel worden en vind je mode leuk? Meld je dan snel aan via ons aanmeldingsformulier. Voor iedereen is er een mogelijkheid om mee te doen! Voor onze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar een match van doorpas- en showroommodellen .
 

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa