Beurs modellen

Beurs modellen zijn modellen die meestal niet in dienst zijn van een bedrijf, maar worden ingehuurd voor een bepaalde happening. Een bedrijf of merk huurt deze modellen in om reclame te maken bij een beursstand of in een beurstent.

Vele voordelen van beurs modellen

Een beursstand is een grote investering, die natuurlijk veel geld vereist  en een succes moet worden.  Het zou dus zonde zijn als uw klanten of prospecten tijdens dit event genegeerd worden. Dankzij beurs modellen is het mogelijk om genoeg aandacht te kunnen schenken aan de bezoekers. Beurs modellen proberen de doelgroep zo breed mogelijk te bereiken en de leads en prospects te benaderen.  Voorbijlopende mensen worden actief benaderd door beurs modellen en worden dus niet 'weggekeken'. Beurs modellen nodigen ze uit voor een kennismaking van uw producten en bedrijf.  Ze geven een introductie en alle vereiste informatie hierover aan de bezoekers. Als het nodig is geven ze ook een kleine demonstratie van het aangeboden product.  Beurs modellen zijn dus een soort van uw rechter hand tijdens zulke beursstanden.

Logo en boodschap van uw bedrijf

Beurs modellen kunnen net zoals hostessen uw klanten of prospecten ook drankjes en hapjes aanbieden terwijl u met ze aan het netwerken bent. Beurs modellen kunnen ook kleding met uw logo of boodschap dragen waardoor er meer attentiewaarde voor uw bedrijf zal ontstaan. Opdrachtgevers zijn altijd creatief in het verzinnen van zulke beurs acties en zetten hier graag  aantrekkelijke beurs dames of beurs heren bij.

Op zoek naar een beurs model?

Bent op zoek naar beurs modellen voor uw aankomend beursstand? Neem voor meer informatie contact met ons op via onze contactpagina.

Wil je een beurs model worden?

Lijkt dit werk je leuk om te doen en had je altijd al een beurs model willen worden? Je kunt je gerust bij Models Inc Int via ons aanmeldingsformulier opgeven.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa